Hautauspalvelut ja kuljetuspalvelut luotettavasti Savonlinnassa, Parikkalassa ja muualla Suomessa

Ota yhteyttä ja kysy lisää hautaus- ja kuljetuspalvelustamme

Savonlinnan Hautaus- ja juhlapalvelu Oy tarjoaa kattavat hautauspalvelut ja kuljetuspalvelut hautajaisiin Savonlinnassa ja lähiseudulla. Tarvittaessa palvelemme laajemmin Suomessa ja ulkomaita myöten. Toteutamme kaiken perheyrityksen luotettavuudella ja toiveidesi mukaisesti. 

Kaikki tarvittavat hautausjärjestelyt

Hoidamme puolestasi kaikki hautaukseen liittyvät käytännön järjestelyt. Varaamme siunaus- ja muistotilaisuusajat sekä -paikat. Huolehdimme hautaukseen ja mahdolliseen tuhkaukseen tarvittavat asiapaperit ja järjestämme myös hautapaikka-asiat yhdessä hautausmaan edustajan kanssa.

Kotimaiset arkut ja uurnat

Valikoimastamme löytyvät arkut ja uurnat erilaisiin tarpeisiin. Meillä on kattava mallisto niin puisia kuin kangasverhoiltujakin arkkuja. Tilauksesta on saatavilla myös erikoismalleja ja erikoisverhoiluja, esimerkiksi erikoisvärit ja silkkipainetut valokuvat arkkuihin. 


Kaikki myymämme arkut ja uurnat ovat kotimaisia ja ekologisia laatutuotteita, joiden alkuperän ja laadun pystymme todistetusti varmistamaan. Arkut valmistetaan Punkalaitumella. Niiden valmistuksessa on käytetty vain ensiluokkaisia raaka-aineita ja kotimaista työvoimaa. Arkkujen ja uurnien valmistamiseen käytetty puumateriaali on peräisin kestävästi hoidetuista metsistä ja valvotuista kohteista (PEFC-sertifioitu). Katso arkkukuvasto (Lähde: SHT-Tukku Oy).

Hautakivet ja kaiverrukset

Kauttamme saat persoonalliset ja yksilölliset hautakivet, reunakivet, laatat ja kivien pronssikoristeet. Myymme Kivilähteen/Kaavin Kivi Oy:n tuotteet yksinoikeudella Savonlinnassa ja Parikkalassa. Autamme hautakiven suunnittelussa vuosikymmenien ammattitaidolla. Kauttamme onnistuvat myös lisäkaiverrukset ja vanhojen kivien ja merkkien kunnostukset.

Kuolinilmoitukset

Välitämme kuolinilmoitukset sanomalehtiin ilman erillistä veloitusta. Halutessasi suunnittelemme ilmoituksen yhdessä kanssasi. Toimistossamme on luettavana myös paljon erilaisia kuolinilmoituksissa käytettyjä muistovärssyjä. Suruvärssyjä löytyy myös omana osionaan kotisivuiltamme.

Kuljetuspalvelut

Tarjoamme luotettavat kuljetuspalvelut hautajaisiin. Toteutamme vainajien siirrot ja kuljetukset niin omalla paikkakunnalla ja lähiseudulla kuin koko Suomessakin sekä tarvittaessa ulkomailta. Hoidamme myös tuhkauskuljetukset valtakunnallisesti. Käytössämme on kaksi vainajien kuljetukseen tarkoitettua erikoisautoa. Toisessa autossa on neljä paikkaa omaisille saattokuljetusta varten. Tarvittaessa järjestämme kantajia siunaustilaisuuteen.

Vainajan kuljetukset – palveluhinnasto 2022, Savonlinna

 • Vainajan siirrot Savonlinnan kaupunkialueella:

  150,00 €

  Savonlinnan keskussairaala/Savonlinnan terveyskeskus – Talvisalon tai Pääskylahden kappelit

 • Muihin kuljetuksiin esim. Kerimäelle, Enonkoskelle, Sulkavalle, Punkaharjulle jne.

  1,90 €/km

  lisätään kaupunkialueen kuljetushintaan Savonlinnasta siirtopaikkakunnalle ja takaisin oleva matka

 • Tuhkauskuljetus: Savonlinna–Imatra–Savonlinna

  425,00 €

 • Savonlinna–Kuopio–Savonlinna

  575,00 €

 • Savonlinna–Joensuu–Savonlinna

  525,00 €

 • Siunauspäivän tuhkaussaatto: Savonlinna–Imatra–Savonlinna

  545,00 €

 • Muut kuljetushinnat määräytyvät kilometrien mukaan siirtopaikkakunnalle ja takaisin 1,90 €/km sisältäen vainajan kuljetuksen erityisesti vainajan kuljetukseen rekisteröidyllä ajoneuvolla sekä kuljettajan palvelut vainajan siirrossa.

 • Mahdollisesti yöpymistä vaativat kuljetukset nostavat kuljetuksen hintaa erikseen sovittavalla summalla riippuen kuljetuksen kestosta.

 • Vainajan pukeminen ja huolto arkkuun

  45,00 €

 • Vainajan pukeminen omiin vaatteisiin ja huolto arkkuun

  55,00 €

 • Järjestelykulut

  35,00 €

  (sisältäen mm. siunaus- ja muistotilaisuuspaikan varaukset, mahdolliset tuhkausvaraukset, tarvittavien hautausasiapapereiden hankinnan ja tarvittavien hautaukseen/tuhkaukseen liittyvien lupien ja asiakirjojen toimittamisen)