Suosittu pitopalvelu Savonlinnassa muistotilaisuuksiin ja juhliin

Ota yhteyttä ja tilaa pitopalvelumme

Savonlinnan Hautaus- ja juhlapalvelu Oy tarjoaa kattavan pitopalvelun muistotilaisuuksiin ja erilaisiin juhliin. Palvelemme Savonlinnasta käsin lähiseutua ja laajempaakin aluetta. Suositusta pitopalvelustamme saat toiveidesi mukaiset ja maistuvat tarjoilut tilaisuuteen kuin tilaisuuteen.

Pitopalvelu kaikkiin kodin juhliin ja tilaisuuksiin.

Pitopalvelumme palvelee niin muistotilaisuuksissa kuin erilaisissa juhlatilaisuuksissa. Olivatpa kyseessä sitten ristiäiset, rippijuhlat, syntymäpäivät, kihlajaiset, häät, vuosijuhlat, karonkat tai hautajaiset, palvelemme ammattitaidolla ja ystävällisesti.

Kysy lisää pitopalvelumme tarjoamista mahdollisuuksista

Tarjoilut toiveesi mukaan

Suunnittelemme yhdessä kanssasi tarjoilut toiveidesi mukaisiksi. Myös valmiita menu-vaihtoehtoja on tarjolla kevyistä voileipä- ja salaattivaihtoehdoista aina perinteiseen runsaaseen karjalaiseen pitopöytään. Henkilökuntamme valmistaa laadukkaista raaka-aineista maukkaat ruoat räätälöitynä juuri tilaisuuteesi sopiviksi ja hoitaa tarjoilun ammattitaidolla. Suosimme paikallisia tavarantoimittajia ja käytämme menuissamme paljon lähiruokaa. 

Kauniit kattaukset ja ammattitaitoinen tarjoilu

Ruokatarjoilun kattauksen toteutamme tyylikkäästi ja perinteitä vaalien. Kattauksessa käytämme kangaspöytäliinoja, valkoisia kangasserviettejä, valkoisia kynttilöitä ja aitoja luonnonkukkia. Otamme myös huomioon asiakkaan mahdolliset toiveet kattauksen suunnittelussa.

Tutustu oheisesta kuvagalleriasta pitopalveluumme